Sport

2016.11.27. 16:46

Fa Nándornak lehet üzenni

Székesfehérvár - Miközben a fehérvári hajós, Fa Nándor a Dél-Atlanti óceánon hajózik a Vendée Globe egyszemélyes földkerülő vitorlásversenyen, Székesfehérváron közös buzdító fotó készül.

Ferencz Balázs

Fa Nándor a Vendée Globe 20. napján dél felé haladva az Atlanti-óceánon már feljött a 14. helyre, azonban 21 nappal és öt órával a rajt után ismét a 16. pozícióban vágtatott. Az egyszemélyes földkerülő vitorlásverseny 29 fős mezőnyéből már csak 25-en vannak versenyben, miután Lavraviere (Safran) is feladni kényszerült a viadalt, melynek élén LeCléac’h és Thomson fej-fej mellett halad.

November 29-én, kedden 18 órától a verseny iránt érdeklődők is bepillantást nyerhetnek a földkerülő viadal kulisszái mögé. Szipola Antal szervezésében fotókkal illusztrált beszámolót tart a versenyről Fa Nándor három szárazföldi segítője, Perényi Péterés Keller Andrásvitorlázók, valamint Varga Lajos. A Vital Club Sportáruház mögötti klubhelyiségben (Olaj u. 113.) megjelentek közös fotóval buzdíthatják Fa Nándort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!