Sport

2009.06.27. 02:29

FCF: szombaton felkészülési meccs, hétfőn az NB II-es csapat is elkezdi

Székesfehérvár - Tegnap sem lettünk okosabbak Lothar Matthus-szal kapcsolatban, ám miután a klub nem adott ki közleményt, ez azt jelentheti, hogy nem szakítottak egymással.

Matók János

Nyilván ez lehet az oka annak, hogy a Fehérvár FC Kft. vezetőit és tulajdonosát sem tudtuk megszólaltani tegnap.

Csak Varga Istvánt, a Vidi legutóbbi szakvezetőjét, hiszen a piros-kékek első felkészülési, a Tatran Presov elleni találkozóján, ma 18 órakor ő dirigálja még a csapatot.

- Az a terv, hogy két különbőző összeállítású csapat játszik majd a mérkőzés első, illetve második félidejében. Ám lesznek hiányzók, hiszen Farkas Balázst és Polonkai Attilát elkapta egy hőemelkedéssel, hányással, illetve hasmenéssel járó vírus. Varga Róbertnek a szeméremcsontja fáj nagyon, így még pénteken egy budapesti ultrahangos specialista vizsgálatára ment, hogy kiderüljön a fájdalom oka, amit ma tudunk meg. A Váctól érkező Kocsis sem játszik, hiszen ő csak pénteken csatlakozott, és könnyített edzésmunkát végzett, míg Dvéri Zsoltnak két napja a combfeszítő izma meghúzódott - mondta Varga István.

A szurkolók már kiéheztek, kíváncsiak a csapatra.Ma 18 órakor a Sóstói Stadionban a Tatran Presov lesz a Vidi ellenfele

Hétfőn 9 órakor gyülekeznek Felcsúton az FC Fehérvár NB II-es csapatának  játékosai, hogy elkezdjék a felkészülést a bajnoki szezonra. Mégpedig Varga István szakmai vezetése alatt. A keret még nem teljes, az csak   a jövő hét végére válik azzá, hiszen még nem tudni, az első csapat vezetőedzője kire nem számít a nagyoknál . Ami biztos: a hétfői rajtnál lesznek új fiúk, hiszen Sopronból, Hódmezővásárhelyről és Kazincbarcikáról is érkeznek fiatal   tehetségek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!