Sport

2016.10.28. 20:20

Fehérvári Ádám győzelme

Budapest - Az Alba Regia SC hat karatékával képviseltette magát a fővárosban lebonyolított Dream Cup World 2016 Open Világkupa viadalon.

Horog László

A kyokushin karate versenyt serdülő, ifjúsági, junior és felnőtt (senior) korcsoportok részére rendezték küzdelem és formagyakorlat (kata) kategóriákban, 14 ország 56 klubjából 357 versenyző nevezett. Az Alba Regia sportolói közül Fehérvári Ádám győzött serdülő katában, a népes mezőnyben 5 fordulót vett sikerrel.

Az Alba Regia SC érmes versenyzői Kovács Ferenc vezetőedzővel
Fotó: A szerző

Édes Eszter 2. lett ifjúsági kata és 3. az ifjúsági 55 kg-os küzdelem versenyszámban. A formagyakorlat során 3 fordulóban is győzött, hazai riválisait meg-előzte, a döntőben egy svéd lánnyal szemben maradt alul. Küzdelem versenyszámban, két nyertes forduló után, nagy csatában maradt alul a végső győztessel szemben. Édes Virág 3. lett az ifjúsági kata versenyszámban. Két fordulót megnyerve maradt alul a fináléban a nővérét felülmúló svéd sportolóval szemben.

- Az érmes helyezést el nem érő versenyzőink is becsülettel helyt álltak, valamennyien külföldi, végül aranyérmes versenyzővel szemben maradtak alul - közölte Kovács Ferenc vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!