Sport

2017.02.22. 17:50

Fehérvári röpis sikerek

Székesfehérvár - A Kodolányi FRKE csapatai jól szerepelnek, és három fronton is jól helytálltak az utóbbi fordulókban.

Káldor András

Mindhárom mérkőzésüket megnyerték a székesfehérvári lányok a Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokság soros fordulójában, a hétvégén. A budapesti tornán a Dunakanyar SE, a Kecskeméti Sportiskola és az UTE ellen is 3:0 arányban nyertek Fésűs Irén tanítványai.

A lányok nem véletlenül boldogok, minden meccsen nyertek
Fotó: Kodolányi FRKE

A lányok mellett a klub fiú juniorcsapata is parádézott az NB II-es bajnokság aktuális fordulójában Zalaegerszegen. A Gazsi Péter által irányított együttes négy mérkőzésen lépett pályára, és egyetlen alkalommal sem talált legyőzőre. A Szeged, a Szombathely, a Győr és a vendéglátó Zalaegerszeg ellen is 3:0-ra nyertek a fiatalok.

Két mérkőzésből egyet megnyertek a vendéglátó fehérváriak a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság székesfehérvári fordulójában. Az OGYB elődöntő-helyosztó szakasz C-3-s csoportjának első tornáján a Sümegi RE elleni, 3:1 arányú vereséggel kezdtek, majd a Kaposvári Röplabda Akadémia ellen. 3:1-re nyerni tudtak, így a továbbjutást jelentő második helyen állnak csoportjukban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!