Sport

2017.06.01. 13:50

A megyei I. osztály bajnoka, és egyik kiesője már megvan, eldől, hogy ki lesz másik

FEJÉR MEGYE A 30., záró fordulóra készülődnek a csapatok a Fejér megye első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A hétvégi párosítások vendéglátó csapatainak trénereit kértük egy kis esélylatolgatásra. Az összes mérkőzést egy időben rendezik.

Káldor András

Június 3., szombat 17.00

Aba-Sárvíz FC (16.)-Ercsi Kinizsi (5.)

Bor József Dezső az Aba-Sárvíz vezetőedzője: - Elérkeztünk az utolsó fordulóhoz, végigjártuk az utat, nem gondoltuk, hogy ilyen nehéz lesz. Szeretnénk szépen búcsúzni a megyei I. osztálytól, megköszönnénk játékunkkal azoknak, akik végig kitartottak mellettünk a pályán, és a pályán kívül. Nem leszünk könnyű helyzetben a csapat összeállítását illetően, mert egy napon rendezik a felnőtt, az ifi, és az öregfiúk meccseit, így elég komoly szakmai egyeztetést kell tennünk az edzőkkel, hogy teljes csapattal ki tudjunk állni.

Velence (15.)-Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (8.)

Pavlik József a Velence vezetőedzője: - Az a legnagyobb baj, hogy kiveszett a tűz a csapatból! Kevesen járnak edzésre, bár megpróbáltunk mindent, de azt hiszem, hogy a Mezőfalván elszenvedett vereség után feladta a társaság. A Gárdony sokkal jobb csapat, csodának kellene történnie, hogy pontot, pontokat szerezzünk, Az utolsó percig van remény, de őszintén nem tudom megmondani mi, lesz... Van eltiltottunk, és sérültünk is, úgyhogy egyáltalán nem lesz egyszerű összeállítani a csapatot.

Baracs (11.)-Sárosd Sport 36 (7.)

Gyalus Zoltán a Baracs vezetőedzője: - Az utóbbi két fordulóban kissé korán belenyugodtunk abba, hogy messze kerültünk a kieséstől, elértük azt a célt, amelyet előzetesen kitűztünk. Előbb nyári pihenőre vonultak a fejek a csapatban, de mindenképpen szeretnénk a záró meccsen nyerni, és 39 ponttal végezni. Remélem nagy odaadással ezt sikerül teljesítenünk, és akkor talán még egy hellyel előrébb is végezhetünk.

Lajoskomárom (12.)-Iváncsa (1.)

Csulik Zoltán a Lajoskomárom megbízott edzője: - A minimum célunkat tudtuk teljesíteni, a bajnok ellen, most már minden különösebb teher nélkül egy jó meccset szeretnénk játszani, és lezárni ezt a viszontagságos szezont. Az erőviszonyokkal, és a különbséggel természetesen tisztában vagyunk, de megpróbáljuk a mérkőzésből a legtöbbet kihozni. Vadászi Bence nem tudja vállalni a játékot, de a keret többi tagja hadra fogható lesz.

Pátka (13.)-Mezőfalva (14.)

Takács Viktor a Pátka vezetőedzője: - Nagyon nehéz éven vagyunk túl, de szerencsére a szezon második felében olyat produkált a csapat, amely nagyon megsüvegelendő. Azt lehet mondani, hogy a munka megint nem hazudott, mert rengeteget beletettek a srácok. Annak viszont nagyon örülök, hogy nem vagyunk élet-halál harcra késztetve, és így nyugodtan várhatjuk a Mezőfalvát. Hazai pályán azonban mindenképpen meg akarjuk nyerni az utolsó bajnokit. A szezon végére lett teljes a keretünk, ha lehetne indítványozni, akkor még három-négy fordulót vállalnánk... Széppé szeretnénk tenni visszavonuló játékosunk, Sinka József búcsúját, neki ezúton is megköszönném az eddigi munkáját.

Bicske (2.)-Sárbogárd (6.)

Raffai Rudolf a Bicske vezetőedzője: - A múlt héten előre mondtam, hogy nehéz meccset fogunk játszani a Polgárdival. Így is lett, és hasonlóképpen nem vár ránk könnyű kilencven perc a Sárbogárd ellen sem, annál inkább, mivel ellenfelünk még jobb csapat, mint a Polgárdi. Ezen felül azért benne van a meccsben, hogy ez az utolsó fordulója a bajnokságnak, és a játékosok is kissé lazábban állnak hozzá, mivel már különösebb tétje nincs a mérkőzésnek. Most is lesznek hiányzóink, bár Katona Lajos eltiltása után ugyan visszatér, és Dukon Gergő bokája is helyrejött, de most Máj Gábor bokaproblémák miatt csatlakozott a Móri Tamás-Rigó Gábor sérült kettőshöz, akik már a múlt héten sem tudtak segíteni a csapatnak.

Mór (3.)-Polgárdi (10.)

Németh Bálint a Mór vezetőedzője: - Nem dőlhetünk hátra, és mindenképpen győzelemmel szeretnénk zárni a bajnokságot, és szurkolóinktól búcsúzni. Ez elvárás a csapattól! Jelen pillanatban úgy tűnik, hogy komplett csapattal állunk ki, és nem lesz hiányzónk.

Tordas (9.)-Martonvásár (4.)

Korolovszky Gábor a Tordas vezetőedzője: - Annak örülök, hogy mentálisan annyit változott a csapat, hogy számunkra minden meccs rangadó, és ezúttal sem lesz másként. Próbáljuk a három pontot begyűjteni, annál is inkább, mivel ősszel idegenben vereséget szenvedtünk, ráadásul egy szabályos gólunkat nem adták meg. A Martonvásár jó csapat, nem lesz könnyű mérkőzés, és igazán pikánsnak mondható, hiszen szomszédos települések gárdái találkoznak. Ahogy már a bajnokság során lényegében végig voltak hiányzóink, most sem leszünk komplettek, de már megszokhatták, hogy nálam az a legjobb, csapat, amely kifut a pályára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!