Sport

2016.09.30. 11:33

Fejér megyei sikerek a debreceni Nagyerdei Terep Maratonon

A tavalyi évhez hasonlóan idén is a helyi futók által kedvelt, festői szépségű Nagyerdőn haladt végig a mezőny szeptember 18-án, Debrecenben.

A futók maratoni, fél maratoni és negyed maratoni távokon, valamint számos egyéb kategóriában mérték össze teljesítményüket, köztük katasztrófavédelmi kategóriában is, amelybe valamennyi hivatásos katasztrófavédelmi szerv munkatársa nevezhetett.

A versenyzőknek nem csak egymással és a kilométerekkel, hanem az előzi napi eső által felázott talajjal és terepviszonyokkal is meg kellett küzdeniük.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatánál szolgálatot teljesítő Gaál Tamás tűzoltó őrnagy a katasztrófavédelmi kategória maratoni távjában elsőként futott át a célvonalon.

A Dunaújvárosi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság két hivatásos tűzoltója is rajtvonalhoz állt.

Fél maratoni távon Ambrus László tűzoltó zászlós 12. helyen, Csernák Zoltán tűzoltó őrmester pedig 15. helyen ért célba. Mindkét bajtársunk az abszolút kategóriában, saját korcsoportjában érte el az elismerésre méltó eredményét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!