Sport

2016.09.29. 18:35

A Debrecent fogadják a Fehérvári Titánok

Székesfehérvár - A MAC-Budapest elleni kiütéses vereség után ma este a tabellán a velük azonos pontszámmal álló Debrecent fogadják a Fehérvári Titánok.

Káldor András

Két nap alatt egyaránt megjárta a mennyet és a poklot a Fehérvári Titánok csapata, hiszen kedden a bajnoki címvédő DVTK otthonában győzelemmel zártak, másnap pedig a MAC vendégeként síma hat-nullás vereséget szenvedtek. Természetesen nem volt könnyű ezt megélni még egy olyan rutinos szakembernek sem, mint Kóger István.

A két csapat tavalyi meccsén Chris Bodo vette be a DHK kapuját Fotó: Molnár Artúr

A Titánok vezetőedzője csalódottan nyilatkozott a mögöttük hagyott összecsapásról: - Két harmadon keresztül nem voltunk olyan frissek és mozgékonyak, mint az elmúlt mérkőzésen, ettől függetlenül szorosabban tudtuk volna tartani az ellenfelet, ha nem hibázunk ennyit. A harmadik harmad nagy csalódás volt számomra. A csapat az ellenfél négygólos vezetésénél nem úgy ment jégre, hogy elkerüljenek egy megalázó vereséget, és szétszedjék az ellenfelet, hanem még visszavettek a tempóból. Mi ennél többre vagyunk képesek, mint amilyen eredménnyel elhagytuk a pályát!

A vendégek sem azt a formát mutatják idén, amelyet az előző idényben láttunk tőlük, legutóbb a MAC-tól kaptak ki hazai jégen 9-1-re. Ma 18.30-tól el lehetne kapni őket, ez némi gyógyírt jelenthetne!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!