Sport

2015.05.20. 19:47

Fényes, súlyos érmek - A Tiger SE súlyemelői az OB-n remekeltek

A Tiger SE súlyemelői fényes érmeket gyűjtöttek a Szombathelyen rendezett országos bajnokságon.

Ferencz Balázs

Székesfehérváron a súlyemelő sportág komoly hagyományokra tekint vissza, azonban nyolcvanas évek nagy sikerei után hosszú évtizedekig Csipkerózsika-álmát aludta a sportág a városban. A Tiger SE két kiválósága, Zsolnai Máté és Kellener Martin Szombathelyen, az Országos Bajnokság keretében méretették meg magukat. Népes mezőny gyűlt össze a súlyemelők legnagyobb hazai viadalán, ahol Zsolnai Máté a Fiú II. korcsoportban a 62 kilogrammosok súlycsoportjában megvédte az országos bajnoki címét.

Kellner Martin a fiú II. korcsoportjában a 40 kilogrammosok között szoros küzdelemben a tavalyi bronzról ezüstre csiszolta érmét. A Tiger SE vezetősége egy bemutató versennyel tervezi a népszerűsíteni a sportolást az ősszel, ahova sok sportolni vágyó gyermeket vár a Tiger SE. Az egyesület eltökélt célja, hogy a Tiger kötelékében sportoló fiatalok minél többen térjenek haza fényes éremmel.

Kellener és Zsolnai a dobogón. Fotó: az egyesület felvétele

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!