Sport

2017.08.18. 17:35

A férfi kosarasok Izland legjobbjaival csatáznak

SZÉKESFEHÉRVÁR - A kolozsvári Eb-re készülő férfi kosarasok Izland együttesét fogadják szombaton és vasárnap, a Gáz utcában.

Fejér Megyei Hírlap

Az első találkozóra szombaton, 15.15-kor kerül sor, a másnapi derbire 14 órakor. Egyrészt azért, hogy mindenki időben elérje a lakóhelyéhez legközelebbi tűzijátékot, másrészt a válogatott két hét múlva, ezekben az időpontokban vívja legfontosabb találkozóit az Eb-n. A nemzeti együttesben pályára lép a Gáz utcában Keller Ákos, az Alba Fehérvár ponterős centere.

Keller Ákos center

- Válogatott mérkőzésen még nem szerepeltem a szülővárosomban, örülök, hogy eljött a pillanat. Jó játékot és győzelmeket várok a hétvégi összecsapásokon. Ellenfelünkkel a közelmúltban, a kazanyi, nemzetközi tornán találkoztunk, négy pontos vereséget szenvedtünk, 60-56-re kaptunk ki.

Az északiak alacsonyak, gyorsak és gátlástalanul dobnak kintről. Valamint rendelkeznek egy 216 centiméteres centerrel, akinek dobálják be a labdákat, amit ő zsákolni próbál a gyűrűbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!