Sport

2017.03.30. 14:35

Fogathajtás Szilason - A megyei szakág Sárkeresztúron tartotta évnyitóját

Sárbogárd - A mezőszilasi nyitó fordulóval április 22-én kezdetét veszi a megyei kettesfogathajtó-bajnokság. A szakág elkészítette az idei szezon versenynaptár-tervezetét.

V. Varga József

A lovas társadalom már gőzerővel készül a szabadtéri szezonra. Így vannak ezzel a fogathajtók is. A megyei kettesfogathajtó-bajnokság 2017-es versenynaptár-tervezetéről Gosztola Gábor, a Fejér Megyei Lovassport Szövetség fogathajtó szakágának elnöke tájékoztatta lapunkat.

Gosztola Gábor, a megyei fogathajtó szakág elnöke Fotó: V. Varga József

A nyitó fordulót április 22-én, Mezőszilason tartják, majd 29-én a sárbogárdi Hintók versenye következik. Május 27. a sárkeresztúri, június 4. a sárszentágotai forduló időpontja. Seregélyesen június 17-én vagy 24-én adnak egymásnak randevút a fogathajtás szerelmesei. Július 8-án Nagylók jön sorra, majd 15-én Sárosd (nem bajnoki viadallal). Szabadhídvég augusztus 5-én iratkozik fel a rendezők közé, Káloz 13-án, Mezőszentgyörgy pedig 19-én. A megyei bajnoki díjátadót szeptember 16-án, Cecén rendezik. Kérdéses még a naptárban a pátkai, a mányi és a móri verseny időpontja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!