Sport

2017.06.26. 18:35

Ausztriában edzőtáborozik a Puskás Akadémia

Folytatja felkészülését az OTP Bank Liga újonca, a Puskás Akadémia FC együttese. A Bad Zell-i edzőtáborban tizenkét napot töltenek a sárga-kékek.

Káldor András

Egy biztos, hogy a felcsúti gárda labdarúgóit a felső-ausztriai üdülőhelyen a magyarnál kedvezőbb időjárás fogadta, amelyet a felkészülés szempontjából feltétlenül üdvözöltek a keret tagjai. Pintér Attila vezetőedzővel az élen érkezett meg a csapat, melynek soraiban ott volt Vanczák Vilmos is. A 34 esztendős, 79-szeres válogatottról pedig előzetesen azt lehetett hallani, hogy távozik a csapattól.

A héten felröppent a hír, hogy a Ferencváros labdarúgója, Radó András is az újonchoz szerződik, ám mostanáig nem született döntés
az ügyében. Elvileg klubja és a PAFC már megegyezett, ám mindezt a játékossal még nem szentesítették, így az is benne van a pakliban, hogy a támadó marad a Fradinál, annak ellenére, hogy Thomas Doll vezetőedző kevés lehetőséget ad számára.

A csapat új szerzeményei - Balogh Balázs, Ulyse Diallo, Jonathan Heris, Osváth Attila, Poór Patrik, Szécsi Márk, Patrick Mevoungou, Madarász Márk - kivétel nélkül a csapattal tartottak. A huszonhét fős keret előreláthatólag három edzőmérkőzést játszik, de még nincs információ a leendő ellenfelekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!