Sport

2017.03.13. 18:45

Könyörtelen amazonok - A Gárdony-Pázmánd NKSE lányai szemernyi esélyt sem adtak

Gárdony - A női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában érvényesítette a papírformát a Gárdony-Pázmánd NKSE együttese a hétvégi fordulóban.

Ferencz Balázs

Gárdony-Pázmánd NKSE-Haladás VSE FKFT 29-19 (15-11)

Gárdony, 150 néző. V.: Mizsák, Schmidt.

Gárdony: Fekete D., Biró (kapusok) - Németh N. 5, Kuhinkó 5, Urfi 1, Flesser 3, Szabó A. 3, Dublinszki, Jaksics, Zs. Nagy, Gyebrovszki 8, Selenka 2, Czakó, Hamuth 2, Gránitz. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

A női kézilabda NB I/B 18. fordulójában a tavaszt remekül kezdő Gárdony-Pázmánd NKSE a hazai győzelem reményében fogadta a szombathelyi Haladás VSE-t, s nem is kellett csalódniuk a tóparti szurkolóknak.

Kuhinkó Vivien (a labdával) csapata egyik vezére volt Fotó: Koppán Viktor

Az első félidőben nagyon jól kezdtek Pánczél Barabás lányai, 7-1-re elhúztak a találkozó elején, annak ellenére, hogy a szombathelyiek villámgyors középkezdésekkel, leindításokkal próbáltak válaszolni. Azonban a visszarendeződéssel sem volt probléma a gárdonyi oldalon, ráadásul amit kapura lőttek Kuhinkó Vivienék, az szinte mind gólt eredményezett.

Volt olyan pillanat, amikor már nyolc gól volt a két csapat közötti különbség, de a Haladás a játékrész hajrájára megemberelte magát, s visszazárkózott három gólra.

A második félidőt gyengébben kezdte a Gárdony, s ezt ki is használták a vendégek. A vége előtt tíz perccel újabb fordulatot hozott a meccs, elsöprő sorozatot hintettek a tóparti hölgyek, s nem kegyelmeztek, átgazoltak ellenfelükön, míg Fekete Dorina óriási bravúrokkal őrizte a hazai kaput.

A Gárdony csütörtökön 18.30-kor Argentína válogatottját fogadja, mely találkozóra a belépés ingyenes lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!