Sport

2015.06.25. 15:44

Gárdonyi siker golfban - Briglovics Boglárka Litvániában játszott kiválóan és nyert

Gárdony - Briglovics Boróka nyerte a Litván Junior Open-t, mely a litvániai Capitals Golf Clubban 2015. június 19-21 között került megrendezésre.

Bobory Balázs

A 17 éves gárdonyi lány a Pannonia Golf & Country Club versenyzője és a hat fős magyar válogatott keretében utazott a versenyre, ahol mindhárom versenynapon egyaránt par fölött öt ütéssel teljesítette a 18 nyolc szakaszos pályát. Ezzel a kiegyensúlyozott jó teljesítményével összesítésben +15 ütéssel megnyerte az U21 és U18-as összevont kategóriát a hölgyek mezőnyében. A klub másik versenyzője, Paál Julianna a második, míg a fiúk mezőnyében Csányi Olivér negyedik, Rózsa Dávid pedig az ötödik helyet szerezte meg az U18 kategóriában. Az U15 korosztályban Rózsa Dániel a hatodik helyen végzett.

Briglovics Boróka kiválóan versenyzett Litvániában. Fotó: az egyeület felvétele

Briglovics Boróka 17 éves (HCP 2,5), a Székesfehérvári Tóparti Művészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulója, az Alcsútdobozi Pannonia Golf & Country Club versenyzője, 9 éve golfozik. Nevelőedzője Brett Williams volt, míg az elmúlt két szezonban Szigeti Csabával készül a versenyeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!