Sport

2017.01.12. 19:35

Gőzerővel dolgoznak

Csákvár - Az új szakvezető, Vincze István irányításával január 2-a óta készül az új idényre az Aqvital FC Csákvár csapata.

Káldor András

Ahogy azt már korábban jeleztük, a csákvári klub másfél éves szerződést kötött a Puskás Akadémia FC-vel közös megegyezéssel szerződést bontó Fényes Szabolccsal. A 22 éves védő kedden már edzésre is jelentkezett Vincze Istvánnál, és bekapcsolódott a közös munkába. Ugyanez nem mondható el még Molnár Csabáról, aki amúgy ugyancsak távozhat a Puskás Akadémia FC együttesétől, ám mivel még nem végeztek a papírmunkával, így a Puskás AFC II-vel kezdte meg a felkészülést a tavaszi idényre. Amennyiben esetében is megtörténik a szerződésbontás, visszatérhet Csákvárra. Az ősszel kevés játéklehetőséget kapott három kölcsönjátékos, Damásdi Alex, Péter Bence, valamint Erdei András visszatért Felcsútra, és a Puskás AFC II keretével gyakorol ezekben a napokban.

Molnár Csaba Csákvárra tart Fotó: aqvitalfc.hu

A csákváriak jelenlegi keretének tagjai közül egy játékos hiányzik az edzésekről, Hajdú Sándor betegséggel küszködik, így ő csak néhány nap múlva kapcsolódhat be a közös munkába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!