Sport

2017.03.06. 18:40

Győrben maradt pontok

Győr - A férfi kézilabda NBI/B 17. fordulójában az Alba kisalföldi vereségével visszacsúszott a tabella utolsó helyére.

Krebsz András

ETO-SZESE Győr-Alba-MÁV-Előre SC 34-29 (19-16) Győr, 200 néző, vezette: Bujdosó, Horváth V.

Alba-MÁV: Lakatos - Major, Gyimesi 3, SCHEKK 9, Vörös 3, Bárdos 5, Balogh 3. Csere: Pulai (kapus), Zsigmond 1, Venczel 5 (2), Csóka. Vezetőedző: Kurán István.

Venczel (a labdával) öt gólt szerzett a győri fellépésen
Fotó: Igari Balázs

A négy exfehérvárival a kezdőjében felálló zöld mezes hazaiak, valamint a kiesés ellen egyre reménytelenebb küzdelmet folytató Kurán-csapat sem tudta az első játékrészben jól megszervezni a védekezését. Győri részről Szabó András kilencszer, míg a vendégektől Schekk András nyolcszor zörrentette meg az ellenfél hálóját, a nagy gólváltásból végül az ETO jött ki jobban.

Fordulás után a 10-3-as győri rohamnak köszönhetően már kétszámjegyű különbséget mutatott az eredményjelző, így az utolsó negyedórára beálló Pulai Dávid hiába védett többször is bravúrral kiszolgáltatott helyzetben, az Alba már csak kozmetikázni tudott az eredményen.

- Jól kezdtük a találkozót, ám az egyéni hibáink és a Győr jobb helyzetkihasználása megbosszulta magát - mondta csalódottan Kurán István, a vendégek trénere.

A következő öt fordulóból háromszor közvetlen riválisai ellen léphet pályára az életéért küzdő fehérvári alakulat, szombaton a Telekom
Veszprém U23-as gárdája látogat a VOK-ba.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!