Sport

2015.11.01. 15:38

Győzelem a Szolnok ellen

Csákvár – A Merkantil Bank Liga 12. fordulójában a Csákvár csapata a Szolnok gárdáját látta vendégül vasárnap délután.

Krebsz András

Aqvital FC Csákvár – Szolnoki MÁV FC 2-1 (2-0).
Csákvár, 300 néző, vezette: Botló Béla.
Csákvár: Gróf – Hajdú, Dulló, Racskó, Baranyai – Bakos, Fényes – Molnár T.(Domján 92.), Kocsis G., Oldal(Mihály 84.) – Makrai(Molnár Cs. 73.). Vezetőedző: Toldi Gábor.

A két rapszodikus csapat összecsapását az edzőváltáson átesett Szolnok gárdája kezdte jobban, a találkozó elején Tóth Bence kis híján megzörgette Gróf hálóját, a vezetést azonban a hazaiak szerezték meg: a 18. percben Bakos szabadrúgását az ötösön belülről Oldal Tibor fejelte a bal alsóba, 1-0! A 36. percben Bakos Szabolcs ismét remek pontrúgást végzett el, ami ezúttal érintés nélkül került a vendégek kapujába, 2-0!

A szünet után Makrai ziccerben rontott, ami hamar megbosszulta magát, az 59. percben Gróf hibáját könyörtelenül kihasználva a tavaly még csákvári házi gólkirály Gajdos Zsolt szépített, 2-1! Ezt követően mindkét oldalon hatalmas lehetőségek alakultak ki, ám újabb találat már nem született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!