Sport

2015.04.24. 13:09

Győztek a Koronázók

Budapest - A Divízió 2-es amerikai futball bajnokság 2. fordulójában az Újpest Bulldogs otthonában vendégeskedett a Fehérvár Enthroners.

Ferencz Balázs

A mérkőzés elején a hazai csapat támadhatott, de a fehérvári védelem sorra meghiúsította az újpesti próbálkozásokat, majd a hazaiak labdavesztése után átvette a támadás jogát. Az Enthroners szépen felépített játékkal egyre közelebb került a célterülethez. Erős Márk egy dobócsel után belendült és társai blokkolásának is köszönhetően touchdown-t futott, mely 6 pontot ért. Az extra kísérlet nem sikerült, így ezután ismét a hazaiak próbálkoztak.

Idegenben nyert a Fehérvár
Fotó: A klub felvétele

A Koronázó fiúk védősora nem hagyta kibontakozni a Buldogokat. Az újpesti csapat a második negyedben saját célterületétől háromjardnyira indított támadást, de a fehérvári védők az endzone-ban szerelték az irányítót két pontot szerezve. A találkozót 8-6-ra nyerték a fehérváriak, s május 10-én a Zala Predators-t fogadják Sárszentmihályon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!