Harmadikok lettünk: A magyar női kosár válogatott továbbjutott

2017. június 19., 18:51 szerző: Káldor András
komment
HRADEC KRÁLOVÉ A csehországi Európa-bajnokságon Magyarország csoportkör utolsó fordulójában 84-72-es vereséget szenvedett Ukrajnától, így a harmadik helyen jutott tovább.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az utolsó mérkőzés előtt abban bízott Stefan Svitek, a magyarok szövetségi kapitánya, valamint a lányok, hogy meg tudják ismételni a házigazdák elleni, két nappal ezelőtti bravúrt Ukrajna legjobbjaival szemben is. Ez már csak azért is adhatott optimizmusra okot, mivel a csoportban előzőleg éppen őket vélték verhetőnek. Más kérdés azonban, hogy igazán talán mégsem ez az összecsapás volt „hangsúlyos” számunkra, hanem inkább a folytatás a legjobb nyolc között. Lapzártakor még nem tudtuk, hogy ki lesz az ellenfelünk, csupán az volt biztos, hogy a Szlovákia-Olaszország mérkőzés győztesével találkoznak Fegyverneky Zsófiáék.

Az ukránok nyolcpontos előnyt kovácsoltak az első tíz percben, és ez a végeredmény szempontjából meghatározó volt, bár a második negyed elején egy nagy rohammal átvettük a vezetést (27-28). A folytatásban aztán Svitek inkább tartalékolt a kezdők energiájával, és magabiztos ukrán győzelem lett ennek a vége.

Káldor András

2017. június 19., 18:51 szerző: Káldor András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...