Sport

2017.03.23. 20:40

Harmadszorra is Jégmadár Húsvét Kupa Székesfehérváron

Székesfehérvár - A jövő hétvégén immár harmadszor rendezik a rangos, nemzetközi műkorcsolya versenyt, a Jégmadár Húsvét Kupát az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

Horog László

Ezúttal április első hétvégéjén, április 1-én szombaton, valamint 2-án, vasárnap rendezik Fehérvár egyetlen műkorcsolya versenyét, a Jégmadár Húsvét Kupát a fehérvári jégcsarnokban.

A viadalra jövő hétvégén, szombaton és vasárnap kerül sor, mindkét napon reggel 8-kor kezdődnek a küzdelmek, szombaton 20 óráig, másnap pedig 18 órakor zárulnak, a belépés ezúttal is ingyenes.

A Székesfehérvári Jégmadár Műkorcsolya Egyesület versenyzői és edzői várják az áprilisi erőpróbát Fotó: a szerző

A házigazda klub 16 versenyzőt indít, Szabó Jázmin, Makai Nikoletta Jázmin, Széplaki Csenge, Szente Antónia, Zákány Kata, Tankó Kinga Lujza, Szabó Klaudia, Fliszár Hanna, Simkó Emese, Varga Janka, Németh Petra, Balogh Zita, Czakó Luca, Almási Liza, Hartdégen Lili és Kiss Júlia lép jégre a dobogós helyezés reményében.

Az erőpróba a szezon utolsó versenye, a Jégmadár Műkorcsolya SE az idény korábbi viadalain jól szerepelt, érthetően érmeket szeretnének gyűjteni a hazai seregszemlén is. Ezúttal két kategóriában, rekreációban és ISU nemzetközi kategóriában versenyeznek a fiatalok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!