Sport

2017.06.19. 11:29

Három arakos atléta is rajthoz állt az U18-as viadalon

MISKOLC - Tíz első, tizenegy második és 11 harmadik helyet szerzett egyéniben a magyar U18-as atlétika válogatott a Négy Ország viadalon.

Ferencz Balázs

Miskolcon, az Atlétikai Centrumban találkoztak Magyarország, Csehország, Szlovénia és Szlovákia 18 éven aluli legjobb atlétái.

A közelgő EYOF-ra tekintettel úgy állították össze a magyar válogatottat, hogy az azonos eredménnyel rendelkező 2000-es születésű és a 15-16 éves versenyzők közül a fiatalabbak indulhattak a tapasztalatszerzés céljából.

A Magyar Atlétikai Szövetség utánpótlás referense Lengyák György dicsérte a fiatalokat, köztük a kiválóan teljesítő, a lányok távolugrását 600 centiméteres repüléssel megnyerő ARAK-atlétát, Endrész Klaudiát is.

Az ARAK UP Akadémia sprintere, a 2001-es születésű Takács Boglárka a harmadik helyen ért célba a 100 méteres síkfutás viadalán, ideje: 12.34 másodperc. A rúdugró Tímár Gergely 4.10 méteres ugrásával a hatodik helyen zárta válogatott megmérettetést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!