Sport

2016.11.07. 20:00

Hazai siker, idegenbeli döntetlen

Dunaújváros, Kaposvár - A Dunaújváros egy hazai győzelemmel, míg a Puskás Akadémia II egy idegenbeli döntetlennel zárta az NB III-as bajnokság hétvégi 14. fordulóját. Az NB III Közép-csoportjában az utolsó helyen álló Komló volt a Dunaújváros vendége.

Szupkai Gábor

A sereghajtó az első percek zavarodottsága után sokáig jól tartotta magát, teljesen kiegyenlített volt a játék. Sőt, az első félidő hajrájában egy rosszul hátra passzolt labdára Rein csapott le, de nem tudott élni a kínálkozó lehetőséggel. A hazaiak a második félidőben összeszedték magukat, és végül az utolsó harminc percben megszerezték a győzelmet is.

Elsőként Tóth Tibor egy szöglet után talált a kapuba a 62. percben (1-0), majd Dobos Áron húsz méterről a jobb alsó sarokba lőtt (2-0). Az utolsó döfést a csereként beállt Király Bence vitte be, az egyik komlói védő ügyetlenségét kihasználva gurított a hosszú sarokba (3-0). A Nyugati csoportban a Kaposvári Rákóczihoz utazott a Puskás Akadémia FC II, ahol az első félidőben a hazaiak játszottak fölényben. Márton András és Hujber Tamás révén vezethettek is volna, de előbbi távoli lövése a felső lécen csattant, utóbbi pedig tizenegyest hibázott.A második játékrészben is a Kaposvár irányított, de az izgalmak az utolsó tíz percre maradtak.

Előbb a csereként beállt Lőrincz Bence óriási helyzetben fejelt mellé, majd Kollega, Jovánczai és végül Ludánszki hibázott el a hazaiaknál egy meccslabdát, így maradt a 0-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!