Sport

2017.01.17. 19:55

Hetedik alkalommal rendeztek új évi teremlabdarúgó tornát

Szár - Az idei megmérettetésen huszonkét együttes lépett parkettre. Fejér megyén kívül Komárom-Esztergom megyéből is érkeztek csapatok. A rendezők megvédték tavalyi elsőségüket.

Káldor András

A szervezők két hatos és két ötös csoportba osztották a résztvevőket, előtérbe helyezve a sok játéklehetőséget. Az első nap reggelén az A csoport küzdelmeit a Vál KSE csapata nyerte meggyőző játékkal, rajtuk kívül a körbeveréseket követően a Vértesboglár csapatának sikerült bejutni a legjobb nyolc közé. Délután a B jelű ötösből a Tardos pontelőnnyel végzett csoportja élén. Mögöttük a Csabdi és a Mány csapata küzdött a továbbjutást jelentő második helyért, amelyből végül a mányi alakulat került ki győztesen. Kora este a C jelű ötösből a házigazda Szár mögött a Ráckeresztúr csapata menetelt a negyeddöntőig.

Vasárnap a D jelű hatossal folytatódtak a küzdelmek. A csoportban a Junior FC csapata több rúgott góljának köszönhetően diadalmaskodott, mögöttük pedig nem kis izgalmak közepette a Pátka végzett a második helyen.

A boldog tornagyőztes, címvédő Szári KSE csapata a kupaátadás utáni pillanatokban Fotó: Török Béla

Délután az első negyeddöntő Vál-Mány mérkőzésén két gól esett, és a váliak léptek a legjobb négy közé. Ezután a Szár csapata paprikás hangulatú mérkőzésen 3-2-re verte a Pátka csapatát, majd a Tardos gárdája követte az előbbi két alakulatot a legjobb négy közé, a Vértesbogláron túllépve. Utoljára a Junior FC és a Ráckeresztúr csapatai feszültek egymásnak, az összecsapást végül a keresztúri csapat 2-0 arányban nyerte.

Az elődöntőben a Szár 3-1 arányban verte a váliak csapatát, a Ráckeresztúr pedig büntetőkkel nyert a Tardos ellen.

A bronzmérkőzésen a Vál utolsó erejét mozgósítva 3-0 arányban diadalmaskodott a tardosiak csapata felett.

A döntőben a Szár helyenként tetszetős játékkal 4-0-ra legyőzte a kitűnő játékerőt képviselő Ráckeresztúrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!