Sport

2016.07.27. 18:48

Hetényi Zoltán is szerződést hosszabbított

Székesfehérvár - A 2015-2016-os idényt is válogatott kapuspárral várja a Fehérvár AV19, mivel Rajna Miklós után Hetényi Zoltán is szerződést hosszabbított.

Szupkai Gábor

A 28 éves válogatott kapus az előző szezonban 28 EBEL-mérkőzésen őrizte a fehérváriak ketrecét, és a kapuja felé érkező lövések 91,6 százalékát hárította, ezzel nyolcadik lett a liga rangsorában.

- Voltak más ajánlataim is, de olyan külföldi, amilyet szerettem volna, és amiért érdemes lett volna váltani, nem érkezett, így természetes volt, hogy hosszabbítok Fehérváron. Beszélgettem Tyler Dietrich-hel már július elején. Rengeteg pozitív dolgot mondott, mind a csapat, mind velem kapcsolatban, ez is megerősítette bennem a maradás gondolatát. Azt várom magamtól, hogy ha lehetőséget kapok, akkor jól védjek, és ismét a liga legjobb kapusa szeretnék lenni, ahogyan az sikerült már a 2013-2014-es szezonban is. Érzem, hogy sok van még a tarsolyomban - mondta Hetényi Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!