Sport

2017.02.27. 12:01

Hiába lejtett az idegenbeli pálya

Marcali - A női kézilabda NB I/B Nyugati csoportjában idegenben is nyerni tudott a Gárdony-Pázmánd NKSE, s már hatodik a tabellán.

Ferencz Balázs

Marcali-Gárdony-Pázmánd NKSE 26-30 (12-16)

Gárdony: Fekete D., Biró (kapusok) - Németh N. 5, Kuhinkó 4, Urfi 4, Flesser 1, Szabó A. 2, Dublinszki 1, Jaksics, Zs. Nagy, Gyebrovszki 7, Selenka, Hamuth 6, Czakó, Gránitz. Vezetőedző: Pánczél Barabás.

Nagyon nehezen indult a mérkőzés a gárdonyiak számára, az első félidőben szinte végig futottak az eredmény után, Sok időt töltöttek emberhátrányban a tóparti hölgyek, de ezeket általában sikerült kivédekezniük, vagy góllal kozmetikázniuk. Egyoldalúnak tűnt a bíráskodás, míg a marcali játékosok hét darab hétméterest dobhattak, addig a Fejér megyeiek csupán kettőt. Alaposan megfújták a a bírók a „haza pályát", de Pánczél Barabás lányai az első félidő végétől felülkerekedtek a sérelmeken, s nem adtak esélyt vendéglátójuknak. Négygólos győzelmével újabb két pontot szerzett a Gárdony, s már 6. a tabellán. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!