Sport

2014.08.20. 16:10

Hírlap Bringatúra: Tapossuk a pedált

Fél tíztől egészen déli tizenkétóráig lehet regisztrálni a helyszínen a negyedik Hírlap Bringatúrára, de ha nem szeretnének várakozni, jelentkezzenek online.

Sebestyén Lilla

A koncerttel, szűrésekkel, játékokkal, bemutatókkal és focitornával tarkított, IV. Hírlap Bringatúra célja, hogy népszerűsítsük a egészséges életmódot, és eltöltsünk egy kellemes napot családunk, barátaink körében.

A helyszínen is megtehetik, de érdemesebb ITT jelentkezni (Fotó: Archív)

A Velencei-tó kör – amelyet idén is a megyei rendőr-főkapitánysággal, a baleset-megelőzési bizottsággal, a katasztófavédelmi igazgatósággal és a helyi önkormányzattal közösen rendezünk – a sukorói labdarúgópályáról indul, ahol már fél tízkor várják az biciklizőket a regisztrációs pultnál. A túra hivatalos megnyitója öt perccel fél tizenegy előtt lesz, ami után el is rajtolhat az első turnus. A később érkezők sem maradnak le semmiről, hiszen a csoportos indítást ezt követően fél óránként megismétlik, egészen tizenkét óráig.

A helyszínen segítséget is kapunk: a Velencei-tó Térségi Szervezet fog ingyenes túratérképet osztani a kerékpározóknak, rajta a megállásra érdemes pontokkal, pihenő helyekkel.

Sztárvendégünk, Kocsis Tibor háromnegyed ötkor lép majd színpadra, a koncertjét pedig a nyereménysorsolás és díjátadás követi.

Ha tehetik, jelentkezzenek már most, hiszen a regisztrált célba érkezők között egy kerékpárt is kisorsolunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!