Sport

2016.12.14. 20:25

Hokifesztivál a Ligetben - A Volán mérkőzéseire már a jegyek döntő többsége elkelt

Budapest - A Karácsonyi hoki bulinak is nevezett fesztiválon a Volán EBEL- és a Mol Liga-mérkőzések mellett rengeteg más korosztály és csapat is megmutatja magát.

Szupkai Gábor

A rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján Kolbenheyer Zsuzsanna, a magyar szövetség alelnöke megemlítette, hogy az első napon U8-as, másnap pedig U10-es tornát is rendeznek, s december 30-án U14-es UTE-FTC találkozóra kerül sor, valamint előbb az U15-ös, majd azt követően pedig felnőtt Magyarország- Szlovákia női válogatott-mérkőzéseket láthatnak a Városligetbe kilátogatók, ráadásul ezekre az eseményekre a belépés díjtalan.

Szélig Viktor mutatja a Fehérvár AV19 Winter Classic mezét
Fotó: Kricskovics Antal

A különleges hangulatú, nyitott pályás meccsek közül december 28-án és 30-án a Fehérvár AV19 osztrák bajnoki találkozói jelentik majd a csúcspontot, a Salzburg, majd a Klagenfurt ellen, melyeket egyaránt 20.00 órától rendeznek. Szélig Viktor, a Fehérvár AV19 menedzsere elmondta, bíznak abban, hogy jó eredményt ér majd el a csapat a két kemény rivális ellen, s azért is optimisták, mert a Volán egyértelműen felszálló ágban van.

 

A Mol Liga december 29-én veszi birtokba a jégpályát, amikor UTE-Csíkszereda, majd MAC-DVTK Jegesmedvék rangadót játszanak.

A sajtótájékoztatón a Fehérvár és az Újpest is bemutatta a külön a Winter Classicra készült mezét, s mint kiderült, a DVTK is különleges mezben lép majd jégre.

A szervezők tájékoztatása szerint az EBEL-találkozókra a jegyek nyolcvan százaléka már elkelt, s a Mol Liga-rangadókra is jól fogynak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!