Sport

2015.10.12. 16:09

Honvéd Szondi György SE: Újabb tragikus vereség Zuglóban

Székesfehérvár - Az asztalitenisz NB I. Nyugati csoportjában még mindig győzelem nélkül áll a Honvéd Szondi György SE

A múlt heti Győri Elektromos VK elleni 14-4-es vereséget szerette volna minél előbb maga mögött tudni a Szondi SE csapata. Akkor Engelmann Zsolt szerzett három pontot, ehhez Volsik Tibor dr. tett hozzá egyet. A bajnokság ötödik fordulójában ezúttal Budapestre, a Szőnyi útra látogatott a Szondi csapata, ám a vendéglátó csapat, a BVSC-Zugló II. SI sem kegyelmezett a fehérváriaknak. A végeredmény hajszálpontosan ugyanaz lett mint egy hete, a Szondi SE játékosai mindössze négy pontot tudtak csak szerezni. Ezúttal az Engelmann Zsolt, Volsik Tibor dr. alkotta páros hozott egy győzelmet, Engelmann egyéniben is két diadalt aratott az asztal mellett, és Szabó Attila győzelme zárta a mérkőzéssorozatot. Érdekesség, hogy minden találkozón 3-1, illetve 3-0 lett a végeredmény, szoros összecsapás a szettarányokat tekintve nem volt.

Slett Józsefnek (Szondi SE)a BVSC ellen nem ment a játék Fotó: Molnár Artúr

A Publó-Csákvár TC ötödik fordulóbeli mérkőzését a Pénzügyőr SE II. ellen 2015. november 8-án játssza.

A következő fordulóban a Honvéd Szondi SE az eddig veretlen Budaörsi SC I. ellen játszik idegenben, míg a Publó-Csákvár TC hazai pályán igyekszik győzelmet aratni a BVSC ellenében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!