Sport

2015.10.03. 19:12

Női kézilabda NB I - Döntetlen Fehérváron

A Dunaújvárosi Kohász KA együttese várhatta lélektani előnyben a női kézilabda-bajnokság megyei rangadóját, hiszen az újvárosi hölgyek a tabella negyedik helyén állomásozva utaztak Székesfehérvárra.

Ferencz Balázs

A hullámzó produkcióval rajtoló Fehérvár KC céljai sem kisebbek, az első négy között szeretné zárni a pontvadászatot, így hazai pályán győzelmi kényszer alatt játszott. Mégsem Bakó Botond lányai kezdtek jobban, nyolc perc után már a vendégek akarata érvényesült. Olyannyira nem működött a fehérvári gépezet, hogy emberelőnyben sem sikerült gólt lőni, kapni viszont igen. Hiányoztak a védések, támadásban pedig bizonytalanok voltak a fehérváriak, lövéseiket Oguntoye szinte midenhonnan blokkolta. Már hat góllal is vezetett az Újváros, a szünetre azonban négyre olvadt az előnye.

A végletekig kiegyenlített csatát vívott a Fehérvár KC és a DKKA Fotó: Molnár Artúr

Fordulás után egy egészen más kézilabdát játszó FKC futott ki. Herr Orsolya parádézott, a DKKA több mint 12 percig nem dobott gólt, s ezalatt egyenlített a Fehérvár. Sőt, az irányítást és a vezetést is átvette, de egygólos előnyben az utolsó percben némi fegyelmezetlenség miatt kettős emberhátrányba került, és ezt a remeklő Vincze használta ki egy pontot rabolva a Dunaújvárosnak.

Fehérvár KC -Dunaújvárosi KKA 20:20 (9:13)

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!