Sport

2015.06.26. 13:44

Horvát védő érkezett a Puskás Akadémia FC labdarúgó-csapatába - Ivan Herceg korosztályos válogatott is volt

Felcsút - Korábbi horvát korosztályos válogatott védőt szerződtetett a Puskás Akadémia FC labdarúgó-csapata. A 25 éves Ivan Herceg csatlakozott a csapathoz.

Bobory Balázs

A 25 éves zágrábi származású Ivan Herceg a Dinamonál érett profi labdarúgóvá. 2013 júliusáig hazájában futballozott, utána Izraelben a Maccabi Petah Tikva FC-nél próbált szerencsét. Herceg hároméves kontraktust kötött a felcsútiakkal.

- Amikor legelőször megérkeztem a Puskás Akadémiára, lenyűgöztek a körülmények. Nagyon ritkán lát ebben a régióban a munkához ennyire jó feltételeket biztosító klubot az ember. A Dinamo Zagrebben nevelkedtem, ott váltam korosztályos válogatott labdarúgóvá. Mindig is a belső védő pozíció állt legközelebb a szívemhez. A felcsúti megegyezés és az orvosi vizsgálatok után amilyen hamar tudtam, csatlakoztam az Ausztriában edzőtáborozó csapathoz. Gyorsan megtaláltam a közös hangot a társakkal, a szakvezetéssel és a stábbal is. Renato Kelic-et ismertem, vele egy rövid ideig játszottunk együtt a korosztályos válogatottban. Magyarországon futballozó ismerősöktől azt hallottam, hogy az NB I egy kiegyensúlyozott, erős bajnokság, ahol egy meccsen bárki legyőzhet bárkit. Örülök, hogy ide kerültem, már nagyon várom a bajnoki rajtot, úgy érzem, fel fogom találni magamat. - nyilatkozott a puskasakademia.hu-nak Ivan Herceg.

Ivan Herceg az új igazolás. Fotó: puskasakademia.hu/Beke N.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!