Sport

2016.10.18. 12:38

Hozni kell a kötelezőt

Székesfehérvár - Kupameccsek során lépdel az Alba Fehérvár KC női kézilabda csapata. A nemzetközi megmérettetések között a Magyar Kupában kell helyt állniuk a fehérvári lányoknak.

Ferencz Balázs

A HCM Roman elleni EHF Kupa párharc két összecsapása között bajnokin nem, de Magyar Kupa-mérkőzésen pályára lép a Fehérvár KC. Az Alba szerdán 18 órakor az NB I/B Nyugati csoportjában listavezető Szombathelyi KKA otthonában harcol a továbbjutásért. Aki nyer, tovább lép a Magyar Kupa harmadik fordulójába, azonban az alsóbb osztályú Szombathelynek a döntetlen is elég lehet az üdvösséghez.

Persze, a fehérváriak a kötelező győzelem terhe alatt látogatnak a vasiakhoz, de ez a teher könnyen édes lehet. A Szombathely öt mérkőzés alatt csak a Győri ETO II csapatától szenvedett vereséget az NB I/B-ben, az MK-ban pedig a Gárdony-Pázmánd NKSE-t búcsúztatta (35-31). Azonban Deli Rita alakulatának nem okozhat problémát az idegenbeli győzelem begyűjtése, ami jó főpróbája lehet a vasárnap 17 órakor kezdődő EHF-Kupa visszavágónak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!