Sport

2017.05.16. 11:53

Huszadik bajnoki vereségét is elszenvedte az Alba

Szezonbeli huszadik bajnoki vereségét is elszenvedte az Alba-Máv-Előre SC csapata.

Krebsz András

A férfi kézilabda NBI/B 25. fordulójában az Alba vasárnap este nem tudta megszorongatni a Nyugati csoport bajnokát.

Dabas KC VSE–Alba-Máv-Előre SC 38-22 (15-10).

Obo Aréna, 200 néző, vezette: Paska, Vastag.
Alba-Máv Pulai – Major 1, Gyimesi 10 (2), Schekk, Vörös, Bárdos 7 (1), Balogh. Csere: Lakatos (kapus), Csóka 2, Katona 1, Harsányi 1. Vezetőedző: Kurán István.

Az április 11-én a bajnoki címet elhódító, és ezzel az élvonalbeli szereplés jogát kivívó Dabas otthonába látogató Alba-Máv együttese nem kezdte megilletődötten a találkozót, a felszabadultan kézilabdázó hazaiak ennek ellenére ötgólos előnyt építettek a szünetre. A fordulás után azonban kiütközött a csapatok közötti tudásbeli és a létszámbeli különbség. A mindössze nyolc felnőtt játékossal kiálló, hetek óta rengeteg sérüléssel bajlódó fehérváriak az utolsó utáni tartalékaikat felélve nem tudtak csodát tenni a jövőre a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged gárdáját is vendégül látó OBO Arénában.

Sajnos a jelenlegi helyzetünket tekintve reális eredmény született, szeretnénk az utolsó fordulóban szépen búcsúzni – értékelt Kurán István, az Alba-Máv trénere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!