Sport

2017.03.12. 18:40

Sopronban aratott kétgólos diadalt a Puskás

Sopron - A Merkantil Bank labdarúgó NB II 24. fordulójában változatos mérkőzésen győzött a Puskás Akadémia FC.

Ferencz Balázs

Swietelsky-Soproni VSE-Puskás Akadémia FC

0-2 (0-0)

Vezette: Bogár (Kóbor, Huszár)

SVSE: Heinrich - Tóth D., Sifter, Póti, Németh M. (Kapacina, 86.) - Szabó L., Csordás (Erdélyi, 53.), Harangozó, Nagy P. - Eszlátyi, Batizi-Pócsi (Gyürki, 79.).

PAFC: Hegedüs L. - Csilus Á., Vanczák, Hegedűs J., Nagy Zs. - Gyömbér - Prosser, Sándor Gy., Márkvárt, Szatmári L. (Szakály P., 59.) - Tischler (Lencse, 62.).

Gól: Márkvárt (82.), Szakály P. (93.)

Az NB II-es tabella második helyén álló Puskás Akadémia FC a Sopron vendégeként jól kezdett, a 19. percben a kapufát is eltalálták a felcsútiak. A szünet előtt a hazai együttes ragadta magához az irányítást, veszélyeztetett is a Sopron, sőt egy büntetőt is kiharcolt. Batizi-Pócsi tizenegyesét azonban Hegedüs Lajos bravúrral hárította. A 64. percben Eszlátyi szabadrúgásból találta el a felcsúti kapufát, majd Gyömbér a kapu torkából lőtt fölé. A hajrában aztán eldöntötte a pontok sorsát Pintér Attila csapata. Csilus Ádám passzolt jobbról középre Márvártnak, aki ballal remekül lőtte ki a bal sarkot, 0-1.

Márkvárt talált be először
Fotó: Molnár Artúr

A hosszabbítás perceiben kockáztatott a Sopron, a 93. perben Heinrich kapus is előrehúzódott egy szögletnél, a beívelést a gólvonalról mentették a védők, majd az indítással Szakály Péter iramodott meg, és az üres kapuba gurított. 0-2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!