Sport

2017.04.14. 13:04

Ismerősök érkeznek: a Swietelsky-Soproni VSE csapatával csap össze a Csákvár

A Merkantil Bank NB II 30. fordulójában az Aqvital FC Csákvár a Swietelsky-Soproni VSE csapatát fogadja vasárnap 18 órakor.

Káldor András

Talán a soproni együttest ismerik legjobban az egész másodosztályú mezőnyt tekintve a csákváriak, hiszen az idei szezonban ez lesz a két csapat negyedik összecsapása. Az őszi idényben Sopronban a jelenleg a tabellán a 13. helyen álló SVSE-vel 2-2-t játszottak, az akkor még Toldi Gábor által irányított csákváriakkal. Érdekesség, hogy a Csákvár gólszerzői közül már nincs a gárdánál sem Horváth Roland, sem Paudits Patrik. Majd a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, hazai pályán legyőzték riválisukat 2-1-re, Oldal Tibor és Kiprich Dávid találataira csak Horváth Péter tudott válaszolni. A visszavágón, Sopronban azonban Kapacina Valér, valamint Erdélyi László góljai azt jelentették, hogy Supka Attila tanítványai folytathatták a küzdelmeket. Más kérdés, hogy aztán a legjobb nyolc között ők is búcsúzni kényszerültek a harmadosztályú Budafokkal szemben.

A Csákvár számára égetően fontos lenne, hogy tavasszal végre nyerjen, mert ez idáig három döntetlen, és hat vereség a mérlegük. A 17. helyen tanyáznak, az őket üldöző HR-Rent Kozármisleny mindössze egy ponttal van tőlük lemaradva, ők a tabella utolsó SZEOL SC vendégei lesznek, szintén vasárnap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!