Sport

2017.04.17. 15:14

Izzó csatában győzött a Bicske Sárosdon

Sárosd -Fontos pontokat szerzett a bajnoki címért küzdő Bicske a Sárosd otthonában, és tovább üldözi az Iváncsát.

Káldor András

Sárosd Sport 36-Bicske 0-1 (0-0)

Sárosd, 150 néző

Vezette: Bíró Dániel

Sárosd Sport 36: Rigó Á. - Susa, Dvéri, Truszek (Arany), Kállai - Ladányi (Killer M.), Kargl, Kovács N., Vajda - Imre G., Szabó N. Vezetőedző: Dvéri Zsolt

Bicske: Milinte - Katona, Sötét, Máj, Dukon - Rigó G., Pump (Bencze M.), Varga Z., Németh E. (Deák A.) - Móri (Szarvas), Molnár A. (Köntös). Vezetőedző: Raffai Rudolf

Gól: Rigó G. (61.)

Jók: az egész csapat, illetve Milinte (a mezőny legjobbja), Rigó G.

A kezdő sípszó után a hazai csapat magához ragadta a kezdeményezést, mely fölényükkel is párosult. A 16. percben Dvéri Zsolt végzett el szabadrúgást a kaputól 22 méterre, de lövését Milinte Árpád bravúrral védte. Sorra szövögette támadásait a Sárosd, majd a 31.percben Ladányi Balázs cselezgetett a vendég tizenhatoson belül, ahol Sötét Dávid buktatta, de a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett. A második félidőben ott folytatta a hazai csapat, ahol az elsőben abbahagyta, fölényben fociztak, de a 61. percben egy kósza támadás után szöglethez jutottak a vendégek, és a belőtt szögletből Rigó Gábor fejelt Rigó Ádám kapujába. 0-1. A folytatásban a Sárosd nem adta fel a támadásokat, sőt a kapujához szegezte a vendégeket. A 80. percben Vajda Viktor tört be a büntetőterületre, ahol Dukon Gergő buktatta, de a jogos büntető ismételten elmaradt, ehelyett a játékvezető szerint Vajda kapott sárga lapot műesésért. A mérkőzés összképe alapján a hazai csapat teljesen rászolgált volna az egy pontra.

Érdekes, hogy ezúttal nem nagyon ment a játék a bicskei gólgyárosoknak, de ez elsősorban a sárosdi védelmet dicsérte igazán, akik egyáltalán nem hagyták őket érvényesülni a kilencven perc során.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!