Sport

2015.06.28. 18:09

Játékos szombat után felkészülési mérkőzést játszik a Puskás

Felcsút – Hétfőn a macedón Vardar Szkopje ellen játszik felkészülési mérkőzést a Puskás Akadémia FC labdarúgó-csapata az ausztriai edzőtáborban.

Bobory Balázs

Robert Jarni vezetőedző sokat nem hagyja pihenni a játékosokat, bár szombaton inkább csak a játéké, illetve a regenerálódásé volt a főszerep. A szakmai stáb tagja az elmúlt héten alaposan meghajtották a felcsútiakat, így a kapusedző Sandro Tomic is.

Sandro Tomic, a kapusedző (Fotó: puskasakademia.hu/Rédl Dávid)

– Régi barátság a mienk Roberttel és Sasaval, ők hívtak magukkal Felcsútra. Nagyon érdekes csapatunk van, sok fiatal pár rutinos játékossal kiegészítve alkot egy ütőképes együttest, amely biztos vagyok benne, hogy ott lesz a felsőházban – nyilatkozta a puskasakademia.hu-nak a korábbi debreceni kapuvédő. – Ami a kapusokat illeti, nem ismertem egyiküket sem az érkezésem előtt. Lassan három hete készülünk együtt, jó látni, hogy mennyire fegyelmezetten és keményen dolgoznak. Úgy gondolom, még a két rutinosabb kapusunknak is sikerül újat mutatnom. Még nem tudjuk, hogy ki lesz az első számú kapus, mindannyian tiszta lappal indultak, kizárólag a felkészülés alatt nyújtott teljesítményük számít majd a döntésünk meghozatalakor.

Címkék#Felcsút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!