Sport

2017.08.01. 18:23

Jégre merészkedtek az Acélbikák - Megkezdték a felkészülést

DUNAÚJVÁROS - Kedden az Acélbikák minden korosztálya megkezdte a jeges felkészülést a szeptemberben induló szezonra.

Szupkai Gábor

A DAB Erste Ligás jégkorongcsapatának a gárda új szakvezetője, a cseh David Musial vezette az edzést. Segítője pedig a szlovák Vladimír Matejov, aki 2000 és 2009 között már dolgozott Dunaújvárosban, és ezalatt a különböző korosztályokban kilenc bajnoki címet szerzett a csapataival.

David Musial huszonöt játékosnak vezényelte az edzést, a teljes keretből jelenleg négyen hiányoztak, köztük a csapat két junior válogatott tagja, Török Viktor, valamint Makovics Bence, akik a nemzeti csapattal készülnek a napokban. Viszont a tréningen részt vett négy próbajátékos: az osztrák Villach EBEL-csapatából Nagaly, a szlovák extraligás Martin hokisa, Rzovsky és két debreceni, Godó Dániel és Vincze Péter.

A csapat napi három edzéssel készül a szeptemberi bajnoki rajtra, kétszer jégen, egyszer a konditeremben edződnek az Acélbikák. Több felkészülési mérkőzést kötöttek le a csapat vezetői, de a program egyelőre még nem tekinthető véglegesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!