Jelentős sporttámogatás

2017. március 19., 07:30 szerző: Káldor András
komment
Az év minden időszakában változatos sportolási lehetőségeket biztosít Székesfehérvár a mozogni vágyóknak - a széles kínálatból kiemelkedik a Nyitott Tornatermek programsorozat, amely a hét minden napján tartalmas időtöltést nyújt.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A Nyitott Tornatermek programnak köszönhetően egyre többen kaptak kedvet a rendszeres testmozgáshoz az elmúlt években. Az ingyenes program 2004-ben indult útjára Székesfehérvár megyei jogú város önkormányzata támogatásával.

Zenés gimnasztika és női konditorna a Széna Téri Iskolában Fotó: ökk

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárság meghirdette a HISZEK Benned Sport Programot (Helyi, Integrált Szabadidősportos és Egyesületi Keretek Közötti Sport Program). A program céljaként az egészséges életmódra nevelést, a versenysportban és az ahhoz kapcsolódó utánpótlás-nevelésben és tehetséggondozásban rejlő lehetőségeket a társadalmi felzárkóztatás terén, valamint a szabadidő-sportot végző társadalmi rétegek szélesítésének jelentőségét az ország népegészségügyi mutatóinak fejlődése érdekében jelölte meg.

Az Emmi Sportért Felelős Államtitkársága 4,426 millió forintos támogatásban részesítette Székesfehérvárt a program keretében.

Káldor András

2017. március 19., 07:30 szerző: Káldor András

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...