Sport

2017.05.07. 17:59

Jól kezdett a Csákvár, de kikapott

A Merkantil Bank NB II 34. fordulójában újabb rangadó várt az Aqvital FC Csákvár csapatára. Elmaradt a siker.

Ferencz Balázs

Aqvital FC Csákvár-Kozármisleny 1-2 (1-2)

Csákvár, vezeti: Oláh Gábor (Mohos Milán, Hofbauer Roland)

Csákvár: Kovács D. - Pintér B., Szalai T., Dulló, Baranyai - Bakos Sz. (Kékesi, 75.), Kiprich D. - Molnár T., Mészáros D., Oldal (Hodgyai, 51.) - Molnár Cs (Sejben, 59.). Edző: Toldi Gábor.

Kozármisleny: Helesfay - Milutinovics, Racskó, Causic, Kocsis A. - Kirchner (Tóth M., 83.), Nagy E. - Pajor, Grumics, Varga M. - Kemény (Gubacsi, 89.). Vezetőedző: Szanyó Károly.

Gól: Molnár Cs. (17.) ill. Varga M. (28.), Kemény (35.)

Kiállítva: Pajor (85.)

Változtatni kényszerült a hétközben, Cigándon pontot szerző összetételen Toldi Gábor vezetőedző. A kisebb sérülést szenvedő Fényes illetve Lőrincz helyére Pintér B. és Oldal került. Villámrajtot vettek a csákváriak, a 6. percben még kimaradt Molnár Csaba helyzete, de a 17. minutumban már rezdült a háló. Bakos jobb oldali szabadrúgását

Kiprich a rövid saroknál megcsúsztatta, a hosszún egyedül várakozó Molnár Csaba levette, majd egy lépésről a hálóba emelt, 1-0. A gól után a mislenyiek átvették az irányítást és fordítottak. A 28. percben Pajor centerezését Varga Márkó a kapu közepébe bombázta, majd hét perccel később Kemény lépett ki középen higgadtan a bal alsó sarokba helyezett, 1-2. Fordulás után inkább a küzdelem dominált a sáros pályán, a 60. percben Kemény kezére pattant a labda, de a bíró nem ítélt büntetőt. A 85. percben Pajor kiállítása után emberelőnybe került a Csákvár, de a létszámfölényt már nem tudta gólra váltani, mert az utolsó percben Molnár T. óriási helyzetben a kapu mellé gurított.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!