Sport

2014.05.06. 12:12

Jövőre a Mol Ligában is indul a Volán

Minden jel arra mutat, hogy az ősszel átadják az edző-, azaz a "C" pályát az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnok mellett. A Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-csapatának utánpótlása jóval több jeges edzést végezhet.

Bobory Balázs

A "C" pályának egyéb örömteli hozadéka is lesz: a 2015/2016-os szezonban újra részt vesz a Mol Ligában a Volán farmcsapata, ebben az együttesben a 20-21 évesek edződhetnek felnőtt bajnokságban.

- A menedzsment meghozta a döntést, úgy látjuk, szüksége van a fiataloknak, hogy erős, felnőtt bajnokságban szerepeljenek, és ennek köszönhetően könnyebben áthidalhatják azt a távolságot, amely az EBEL U20-as és az EBEL felnőttliga között tapasztalható. A tervek szerint a Mol Liga mérkőzései a régi csarnokunkban kerülnek megrendezésre, de a gyakorló pályának köszönhetően ezért nem lesz kevesebb jégideje a többi csapatnak, vagy jeges sportág szakosztályának, esetleg a közönségkorira kilátogató nagyközönségnek - mondta Ocskay Gábor. A szakosztály-igazgató a következő szezon csapatépítési terveiről is újabb információt osztott meg lapunkkal.

Mihály Árpádnak lejárt a szerződése

- Mihály Árpádnak is lejárt a szerződése, a csatárral hétfőn tárgyaltam a jövőjéről. Árpi egyelőre augusztusra try-out, azaz próbaidős szerződést kaphat, ennyi idő alatt bebizonyíthatja, hogy erőssége lehet a következő szezon együttesének. Ha elfogadja ezeket a feltételeket, akkor sorsáról szeptember elején dönt a szakmai stáb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!