Sport

2017.06.22. 19:01

Kamionhúzás, szkander

IGAR A férfiak versenyét a Rompos-Piukovics páros nyerte, a nők között Zsetnyainé Renáta diadalmaskodott az igari erőpróbán.

V. Varga József

Idén már második alkalommal rendezték meg a településen a strongman és strongwoman versenyt. A hopmester feladatait apa és fia, Kövér József és Kövér Gergő látta el, a viadal bírájaként Kövér Jóska ténykedett.

A bíró tisztét Kövér József töltötte be a viadalon Fotó: V. Varga József

Az amatőr férfiak versenyét páros formában bonyolították le, az erőpróbákon hat páros indult kamionhúzás, gumiforgatás és gumiátdobás, lengősúlycipelés, vikingnyomás, valamint szkander versenyszámokban. Az első helyen a Rompos István-Piukovics János duó végzett, megelőzve a Zsetnyai Dávid- Zsetnyai László, illetve a Lángos József-Kovács Péter párost. A nők viadalát egyéni számokban rendezték: öten versenyeztek kamionhúzásban, gumiforgatásban és gumitartásban, apolló-nyomásban, valamint karbirkózásban. Az amazonok megméretését Zsetnyainé Renáta nyerte, Szabó Zsófia és Barzsó Henrietta előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!