Sport

2017.06.26. 18:35

Kanadai a Titánoknál

Első profi évét kezdi Magyarországon Kelin Ainsworth, aki a MOL Ligában szereplő Fehérvári Titánokhoz csatlakozott.

Szupkai Gábor

A 178 cm magas, 82 kilogramm súlyú támadó korábban a NCAA-ben, utolsó négy évében pedig a kanadai egyetemi ligában, a CIS-ben játszott, ahol a tavalyi szezonban 30 mérkőzésen 31 pontot szerzett.

- Beszéltem több játékossal, akik korábban itt játszottak, többek között Brance Orbannal és Kalvin Sagerttel, és csak jó dolgokat meséltek a városról és a klubról. Az ügynököm is biztatott, hálás vagyok neki, hogy egy ilyen jóhírű klubhoz sikerült igazolnom. Tudom, hogy a MOL Liga egy jó színvonalú liga és a Fehérvári Titánok tavaly bejutottak a rájátszásba. Szeretnék a csapat hasznára lenni a következő szezonban, ezenkívül pedig fejlődni egyénileg is. Első profi szezonomban a jégen és jégen kívül is szeretném megmutatni, mire vagyok képes - mondta a csapat legfrissebb igazolása.

A Fehérvári Titánok keretében a szerződést hosszabbító kapus Alex Scola és az érkező Marek Györi után Ainsworth a csapat harmadik külföldi igazolása. szg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!