Sport

2017.03.24. 20:59

Kaproncán játszik felkészülési mérkőzést a Videoton FC

Székesfehérvár - A válogatott vb-selejtezője miatt az OTP Bank Liga küzdelme szünetel, a Videoton FC csapata azonban felkészülési mérkőzésen lép pályára.

Káldor András

Amíg válogatottunk Portugáliában mérkőzik, addig a piros-kékek a horvát NK Slaven Belupo vendégei lesznek. Az összecsapás Kaproncán, 16 órakor kezdődik.Annak ellenére, hogy a válogatott vb-selejtezője miatt két hétig szünetel a bajnokság, egyáltalán nem unatkoztak a Vidi stábjának vezetői, hiszen a héten a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán, valamint Henning Berg vezetőedző, Brockhauser István kapusedző és Késedi Gábor videóelemző a német pontvadászat, a Bundesliga második helyén álló RB Leipzig csapatának vendégei voltak.

Mirko Ivanovszki (pirosban) Fotó: vidi.hu

Mindenesetre szombaton akár már hasznosíthatnak a látottakból, hiszen a horvát pontvadászatban jelenleg az 5. helyen tanyázó csapattal játszanak felkészülési mérkőzést. Vendéglátóik az elmúlt években a bajnokság középmezőnyében zártak, eddigi legjobb eredményük pedig a 2007/08-ban megszerzett ezüstérem és a 2011/12-ben elért harmadik helyezés volt. 2016 óta náluk játszik a korábban a Vidit erősítő Mirko Ivanovszki is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!