Sport

2016.09.26. 15:02

Két győzelemmel és egy vereséggel rajtoltak a sakkozók

Székesfehérvár - Két győzelem és egy vereség volt a Fejér megyei sakkozók mérlege az országos csapatbajnokság első fordulójában.

Ferencz Balázs

Megkezdődött a 2016-2017-es nemzeti sakk csapatbajnokság. Fejér megyét három csapat képviseli az NB II Asztalos csoportjában. A bajnoki nyitányon mindhárom együttes idegenben terelgette bábúit. A Fehérvár SE a Komló csapatával mérkőzött, és sikeres rajtot vett. Komlói BSK-Fehérvár SE 5,5-6,5 Győzött: Pribék László, Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Fehérvári István, Zámbó Árpád. Döntetlen: Papagorasz Takisz, Csire Bence, Szabó Kristóf.

A dunaújvárosi Királysakk SE Baján vendégszerepelt. Bajai SSC-Királysakk SE 8,5-3,5 Győzött: Brayer János, László Debóra. Döntetlen: Jánoshalmi Attila, Zelenák Donát, Ragyelik András.

A Sárosd a pécsi Karmin csapata ellen nyert. Karmin-Sárosd SE 5-7 Győzött: Horváth József, Keszi János, Parrag Sándor, Ocztos Dominik. Döntetlen: Szunyogh István, Kozák Tibor, Csordás Péter, Szabó János, Szalai László, Kratzmajer Ákos György.

Címkék#sakk#sport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!