Sport

2017.02.18. 20:22

Két meccs a szurkolók bizalmáért

Pénteki, Ljubljanában elszenvedett vereségével az utolsó helyre csúszott a Fehérvár az EBEL-ben, és minden esélyét elvesztette a rájátszásba jutásra.

Szupkai Gábor

Pedig az ezer sebből vérző, erősen megtépázott szlovénok ismét szinte csak fiatalokkal álltak ki, ennek ellenére az Olimpija már a negyedik perc elején megszerezte a vezetést Music góljával, és a Volán egyszer sem tudott egyenlíteni. A szezon egésze alapján azt kell hogy mondjuk, a szlovén csapat papírforma-győzelmet aratott, hiszen negyedik meccsét nyerte a Fehérvár ellen az idényben.

Pénteken a korai gólt követően Guimond, majd Zajc révén már hárommal is ment a Ljubljana, és hiába szerzett Erdély Csanád, illetve Owens révén két gólt a Fehérvár a hátralevő időben, egyenlíteni már nem sikerült.- Nem tudunk gólt lőni, és könnyen szereznek gólokat az ellenfeleink. Ezt hangsúlyoztam egész szezonban. Az első harmad nem sikerült jól, de el akartuk kerülni a vereséget, a második és harmadik harmadban pedig hiába irányítottuk a játékot és mindent beleadtunk, sajnos olyan alapvető hibákat követtünk el, amelyek elfogadhatatlanok. A következő mérkőzésünk lesz az utolsó hazai, a Graznak korántsem mindegy az eredmény, mi mindent meg fogunk tenni, hogy megnehezítsük a dolgukat - nyilatkozta a mérkőzés után csalódottan Benoit Laporte, a Fehérvár AV19 vezetőedzője.

Így sajnos a szurkolókat sem sikerült kárpótolni a legutóbbi tragikus Dornbirn és a mostani Ljubljana elleni mérkőzésért. Ám két lehetősége még lesz a Volánnak, hogy visszanyerje a szurkolók bizalmát. Elsőként vasárnap 17 órakor a playoffért harcoló Grazot fogadja a Fehérvár a Raktár utcában, majd február 21-én a szintén kieső Villach otthonában következhet a hattyúdal. szg

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!