Sport

2016.03.16. 20:28

Két meglepő kimaradó Bernd Storck keretében

Budapest - Bernd Storck a magyar válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésre készülő játékosok névsorát.

Szupkai Gábor

Bernd Storck némi meglepetésre Vanczák Vilmost és Leandrot nem hívta be a válogatottba. A szövetségi kapitány azzal indokolta a döntését, hogy a márciusi keret összeállításánál már hosszabb távra gondolkodott.

A válogatott kerete

Kapusok: Bogdán Ádám (Liverpool), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Király Gábor (Haladás)

Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Lang Ádám (Videoton), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva), Pintér Ádám (Ferencváros)

Középpályások: Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Kleinheisler László (Werder Bremen), Nagy Ádám (Ferencváros), Stieber Zoltán (Nürnberg)

Támadók: Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Németh Krisztián (Al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Szalai Ádám (Hannover)

A magyar csapat március 26-án Horvátország ellen játszik a Groupama Arénában, majd a franciaországi Európa bajnokság előtt további két felkészülési találkozót vív. A május 20-i ellenfelet még nem jelentette be a szövetség, az viszont biztos, hogy június 4-én Gelsenkirchenben a világbajnok német válogatott lesz a mieink ellenfele a kontinensviadal előtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!