Sport

2017.02.07. 17:26

Két zárt kapus meccs a hétvégén

Felcsút - A spanyolországi edzőtáborból hazatért Videoton FC labdarúgó csapata Székesfehérváron és Felcsúton hangol a bajnokság tavaszi idényére.

Ferencz Balázs

Kedden délelőtt Fehérváron, délután már Felcsúton edzettek a Videoton FC futballistái, s a hét hátralévő részében a Pancho Aréna környékén tréningeznek. A Marbelláról vasárnap hajnalban hazatérő Videoton játékosai vasárnapra és hétfőre szabadnapot kaptak, majd kedden újra munkába álltak.

Szombaton két felkészülési mérkőzést is játszanak Henning Berg legényei, 12.00 órakor a Haladást, 16.00 órakor a szlovák Slovan Bratislavát látja vendégül a piros-kék egylet Felcsúton, de mindkét találkozót zárt kapuk mögött rendezik.

A székesfehérvári klub csapatainak programjával kapcsolatos információ továbbá, hogy az NB III-ban szereplő Videoton FC II, valamint a piros-kékek utánpótlás csapatai továbbra is a Sóstói Stadion edzőpályáin készülnek a tavaszi idényre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!