Sport

2017.04.23. 23:12

Kétgólos sárosdi előny után ikszeltek

Mór - Továbbra is kisebb hullámvölgyben van a Mór csapata, ezúttal a Sárosd ellen vesztettek fontos pontokat.

Káldor András

Mór-Sárosd Sport 36 2-2 (0-1)

Mór, 150 nézőVezette: Domak Ádám

Mór: Kiss M. - Végvári, Kaszás, Bátki (Tetzli), Gál D. - Cseszneki, Tar B., Cseh, Mayer - Bánfalvi (Tanárki), Tornyai T. Vezetőedző: Németh Bálint

Sárosd Sport 36: Rigó Á. - Susa, Dvéri Zs., Kargl, Lendvai - Kállai, Killer M. (Arany), Kosaras, Vajda - Imre J., Szabó N. Vezetőedző: Dvéri Zsolt Gól: Kargl (62., öngól), Tanárki (91.), illetve Killer M. (28.), Dvéri Zs. (60.)

Jók: senki, illetve az egész csapat

A papírforma hazai győzelmet ígért, annak ellenére, hogy a móriak utóbbi mérkőzései hagytak kívánni valót maguk mögött, amely a mérkőzés első húsz percben igazolódni is látszott. A hazaiaktól Bátki Tamás, míg a vendégeknél Kállai Bence hagyott ki gólhelyzetet.

A 25. perc végén Tornyai Tamás lövése a bal kapuvasat találta telibe, majd Kállait Bátki szerelte a móri kapu előterében. Két perc múlva a mozgékony Kállai kilépett a védők közül, és a tehetetlen Kiss Máté mellett megszerezte a vezetést, 0-1. Az első fél óra végén tűzijátékot rendeztek a hazaiak a sárosdi kapu előtt, de a három gólba tartó labdát, a védelem a kapussal az élen menteni tudta. A félidő utolsó két percében Kállai és Vajda Viktor célzott alig a móri kapu mellé. A feljövő sárosdiak veszélyes kontráik révén egygólos előnnyel zárták az első játékrészt. Az 50. percben Mayer Dávid, a kapusról kipattanó szabadrúgása meglepte a gólhelyzetben levő Végvári Ádámot. Az első óra végén előbb Gál Dániel fejjel, majd Tar Bálint lövéssel veszélyeztetett.

Ezt követően a 60. percben Dvéri Zsolt egy remek indításból okos góllal növelte a vendégelőnyt. 0-2. A 62. percben Cseh Attila kapu elé belőtt labdája a menteni akaró Kargl Balázsról a kapuba perdült. Öngól, 1-2. A 77. percben Tornyai T. közeli gólba tartó lövését védte jó reflexszel Rigó Ádám. A 85. percben Kállai centikkel fejelt a móri kapu fölé.Az utolsó percben Kaszás Kornél veszélyesen belőtt jobb oldali szögletéből Tanárki Mihály kiegyenlített. 2-2.

A fordulatos, lüktető, de hibáktól sem mentes mérkőzésen a hazaiak nem tudtak élni kidolgozott gólhelyzeteikkel, viszont a masszív csapat benyomását keltő Sárosd gyors kontrákra építve meg tudta lepni az esélyesebb házigazdát, akik ezzel újabb pontokat vesztettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!