Sport

2017.06.02. 16:00

Kéziseink levezetnek: futball-labda is pattog

Ezen a héten már ismét összejöttek a Dunaújvárosi Kohász felnőtt női kézilabdázói. Rövid volt az utolsó bajnoki mérkőzés után a rendkívüli szabadság, csak három nap.

Jankó Árpád

A játékosok közül csak azok hiányoztak, akik kisebb sérülésekkel bajlódnak, vagy valamilyen orvosi kezelésre most van a legjobb alkalmuk eljárni. No és azokat sem lehetett látni a Dunaújváros Sportcsarnokban, akik eltávoztak az egyesülettől, vagy abbahagyták a kézilabdázást. Ezek a napok az úgynevezett levezetések időszakai, és a felméréseket is most szervezik meg. Néhány újonnan igazolt játékos vagy esetleg leigazolható kézilabdázó is megjelent Dunaújvárosban, de az ő sorsuk még egyelőre nem publikus.

Mindenesetre Monori Orsolya és Kazai Anita itt volt az újak közül. A levezetés majd június 9-ig tart. Az orvosi vizsgálatokon, a felméréseken kívül természetesen játékot is vezényelt György László vezetőedző a napi két edzésen. Tehát a labda sem hiányozhatott, ha nem kézi, akkor futball-labda. A felméréseken az erőállapot, a koordinációs képesség felmérése, valamint egyéb vizsgálatok szerepeltek. Ezeket a D. Kohász szakmai stábja végezte el.

A nagy szabadság öthetes lesz, és június 8-ától július 17-éig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!