Sport

2017.03.30. 12:35

Megyei II.: Kiesési rangadó lesz Fehérváron

Fejér megye - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 20. fordulóját játsszák az előttünk álló hétvégén a csapatok.

Káldor András

Osz-Car csoport

Szombaton a Kápolnásnyék csapata esélyesként várja a Pákozdot, hiszen a nyékiek hazai pályán az eddigi meccseik ötven százalékát megnyerték, míg ellenfelük idegenben nem muzsikál fényesen, mindössze egyszer szereztek három pontot, hét mérkőzés után pedig vesztesen hagyták el a pályát. A forduló rangadóját Száron játsszák, nagy kérdés, hogy a vendéglátók folytatni tudják-e kiváló hazai mérlegüket - kilenc győzelem, egy döntetlen - vagy az idegenben ugyancsak remek formát mutató listavezető Bakonycsernye megfosztja őket a veretlenségüktől? Alsóházi, kiesési rangadót játszik a Videoton Baráti Kör a tavasszal még nyeretlen Kőszárheggyel, a fehérváriak győzelmük esetén helyet cserélhetnek velük a tabellán. Fehérvárcsurgón is rangadójellegű összecsapást rendeznek, ellenfelük, a Pusztavám-Jüllich azonos pontszámmal áll vendéglátójával.

Ősszel 4-4-et hozott a Pákozd és a Kápolnásnyék csatája Fotó: Molnár Artúr

Április 1., szombat, 16.30

Kápolnásnyék (7.)-Pákozd (12.)

Április 2., vasárnap, 15.30

Puskás AFC III (2.)-Bodajk (8.)

Április 2., vasárnap, 16.30

Vál (10.)-Aqvital FC Csákvár II (15.), Szár (3.)-Bakonycsernye (1.), Mór II (4.)-Pázmánd (11.), Videoton BK (16.)-Kőszárhegy (14.), Mány (9.)-Csór-Truck Trailer (13.), Fehérvárcsurgó (6.)-Pusztavám-Jüllich (5.)

Agárdi Termál csoport

A tabella élén álló Ikarus-Maroshegy csapata egyhetes pihenője után Seregélyesen gyarapíthatja pontjai számát, bár ehhez nagy valószínűséggel a vendéglátóiknak is lesz egy-két szavuk. A Seregélyes masszívan ott van az első hatban, amennyiben pontot szerez, ezt a pozícióját megerősítheti. Az MPF Ráckeresztúr számára előrelépést jelenthetne a tabellán, amennyiben mindhárom pontot otthon tudná tartani a rivális, és előtte álló LMSK Cobra Sport elleni találkozón. Önbizalmukat növelheti, hogy az előző héten nagykülönbségű, öt- nullás győzelmet arattak Nagykarácsonyban. Rácalmáson kiesési rangadót játszanak, a vendéglátók még otthon nyeretlenek.

Április 1., szombat, 16.30

Besnyő-Iváncsa II (9.)-Szabadegyháza (4.)

Április 2., vasárnap, 16.30

Kisláng (2.)-Sárbogárd II (13.), Pusztaszabolcs (8.)-Nagylók (6.), Seregélyes (5.)-Ikarus-Maroshegy (1.), MPF Ráckeresztúr (12.)-LMSK Cobra Sport (11.), Káloz (7.)-Adony (10.), Rácalmás (15.)-Nagykarácsony (14.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!