Sport

2017.04.28. 18:50

Komoly próbatétel lesz: Toldival már nyert a Csákvár a Szeged ellen

Csákvár - A Merkantil Bank NB II 32. fordulójában az Aqvital FC Csákvár hatpontos mérkőzésen fogadja a SZEOL együttesét.

Káldor András

Az előző heti, Békéscsabán elszenvedett vereség után a csákvári csapat kieső helyre zuhant, és így egyáltalán nem volt meglepő, hogy a klubvezetés az edzőváltás mellett döntött a hét elején, és menesztette a csapattal négy döntetlent, és hét vereséget elérő Vincze Istvánt. A kispadra visszatérő Toldi Gábor irányításával ősszel legyőzték a Tisza-partiakat, úgyhogy ez jó ajánlólevél lehet a találkozó előtt. Akkor Kiprich Dávid és Kékesi Alex már az első félidőben eldöntötték a három pont sorsát, most pedig abban bizakodhatnak a kék-sárgák hívei, hogy valami hasonlóban lesz részük a vasárnap 18 órakor kezdődő összecsapáson.

A csákvári Oldal Tibor (sötét) góljaira nagy szükség lesz

Mindenesetre tavasszal még nem sikerült győzelmet aratniuk a vendéglátóknak, ezúttal azonban bármi áron is, de le kell győzniük riválisukat, hiszen ezen a mérkőzésen kívül már csak hat forduló áll rendelkezésükre ahhoz, hogy kiharcolják a bennmaradást. Ellenfelük lényegében elbúcsúzott a második vonaltól, az utolsó helyen várják az összecsapást az egykori Vidi-kedvenc, a csapat vezetőedzői székét a tavaszi idényben átvett Zoran Kuntics tanítványai.

A csákváriaknak pedig nem szabad elfelejteniük, hogy utoljára a 2014/15-ös szezon őszének befejezése után álltak kieső helyen a másodosztályban! Azóta lejátszottak hetvenöt bajnoki mérkőzést úgy, hogy egyszer sem csúsztak le a vonal mögé, ám abban reménykedhetnek, hogy hetvenhatodik után újra ők veszik át az üldöző szerepét. Kétségtelen, hogy ezzel a hétvégével új bajnokság kezdődik számukra. Sorsdöntő napok előtt állnak, mivel egy héten belül találkoznak
a SZEOL mellett, az utolsó előtti Cigánddal és az előttük álló Kozármislennyel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!